Tasarım ve rengin kusurlu birlikteliği!

Tasarım ve rengin kusurlu birlikteliği!

Tasarım ve rengin kusurlu birlikteliği!

Mükemmellik kavramı günümüzde şekil değiştirerek karşımıza çıkıyor. Eskiden toplumun belirlediği belli kalıplar vardı ve herkes o imajın peşindeydi. Bir ürünün kusursuz olması için işlevini yerine getirmesi, hatasız görünmesi ve tek tip olması yeterliydi. Fonksiyonel faydayı düşündüğümüzde bardak her şekilde bardaktı ve işlevi değişmiyordu. Ama onu diğerlerinden ayrıştıran özellikleri ön planda değildi.

Artık klasik kusursuzluk tabuları yıkılıyor, keskin ayrımlar yumuşuyor. Herkes kendi trendini yaratıyor, alternatifler çoğalıyor. Günümüzde kalıpların dışına çıkarak kendi mükemmel dünyamızı yaratıyoruz. Kusurluluk mükemmelin yeni kusursuzu oluyor. İçinde yaşadığımız yüzyılın en önemli mottolarından biri olan olduğu gibi kendini sevmek hepimizin aradığı bir iç görü haline geliyor.

Casi Paped tüm bu iç görüleri hayatın tadını artıran renklerle zenginleştiriyor. El yapımı, sınırlı sayıda, yavaş ama özenli bir tasarım ve üretim sürecinin sonucunda farklı hikayeleri olan, kendini belli eden porselenler ortaya çıkıyor. Geçmişin kusursuzu şimdinin kusurlu mükemmeli oluyor. El yapımı her bir tasarım seramik ve porselenin hamurunda var olan el darbeleri ile eşsizleşiyor. Özgünlük işte tam da burada, Casi Paped’in mükemmele şekil veren kusurlar yaratması ile hayat buluyor. Rengini belli eden, yaşayan ve iyi hissettiren el yapımı bu özel ürünler her yönümüzle kendimizi sevmeyi en renkli yoldan bize hatırlatıyor.

Etiketler: Kahve Tarifleri
Aralık 17, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR