Güçlü hikayesi olan porselenler!

Güçlü hikayesi olan porselenler!

Güçlü hikayesi olan porselenler!


Kaliteyi oluşturan unsur gendir. O genin bir geçmişi, hafızası, güçlü ve arzu edilen bir hikayesi vardır. Geçmişi hatırlar, zamana karşı dirençlidir. Özelliklerini zekice ve farklı bir enerjiyle günümüze aktarır.

Porselen aslında bir tür seramiktir ama temel maddesi farklıdır. Seramikten daha yüksek bir ısıda pişirildiği için seramiğe kıyasla daha yoğun, daha sert ve ısıyı daha çok tutan bir yapıya sahiptir. Neredeyse %100 su geçirmez olan porselen; aside, ısıya, çizilmelere ve morötesi ışınlara karşı dirençlidir. Mat veya parlak olabildiği gibi dokusu ve yüzeyi yine yapılan son işlemlere göre değişiklik gösterebilir.

Casi Paped’in el yapımı porselenlerinin en belirgin özelliklerinden biri de renkler. Tasarımları satın alan kişiler kendi enerjilerini tamamlayan renkteki ürünleri tercih ediyor. Casi Paped porselenlerinin genlerinde var olan tasarım ve rengin hikayesi yeni alıcıları ile bir kez daha şekilleniyor. Rengini belli eden fincanlarda kahveler yudumlanırken, mükemmele şekil veren kusurları içinde barındıran aksesuarlar kullanılırken de yeni hikayeler el yapımı porselenlere ekleniyor.

Kendi hikayesi olan bu porselenler tasarımın detayları ile en rahat kullanımı da içinde barındırıyor. Genelde porselen ürünler incelikleri ile öne çıkar fakat her tasarımın fonksiyonel hikayesi farklı olduğundan her tasarımda bu geçerli değildir. Casi Paped kahve bardaklarında kahvenin çabuk soğumaması için gövde kısmı daha kalın tutulup ağız kısmında inceltme yapılıyor. Rahat kullanımı öne çıkaran tüm bu detaylar rengini belli eden porselenler olarak karşımıza çıkıyor.

Etiketler: El Yapımı Porselen
Şubat 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR