Renklerin gücüyle baharın enerjisini hissedin!

Renklerin gücüyle baharın enerjisini hissedin!

Renklerin gücüyle baharın enerjisini hissedin!


Yılın en renkli ayları geldi. Parlamaktan çekinmeyen güneş, yemyeşil ağaçlar ve rengarenk çiçekler bizi masal diyarlarındaki doğanın huzuruna götürüyor. Baharda doğanın uyanışı ile birlikte daha çok ışık, daha canlı renkler, daha aktif bir hayat isteğiyle dolup taşıyor içimiz. Kış rehavetinden kurtulduğumuz bu günlerde yaşam alanınızda yapacağınız küçük değişikliklerle evinizin ve iş yerinizin de enerjisini yükseltebilirsiniz. En büyük yardımcınız ise kuşkusuz renklerin enerjisi olacak.

Baharın ana rengi deyince hepimizin aklında yeşilin binbir tonu canlanıyor. Bu rengi mekanınıza taşıyarak baharın enerjisini hayatınıza katabilirsiniz. Huzur veren ve ruhunuzu dinlendiren yeşilin tonlarıyla hem yaşam alanınızın hem de kendi enerjinizi yükseltebilirsiniz.

Baharın enerjisini hissettiren bir diğer renk ise güneşin rengi olan sarı. Renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkisine baktığımızda sarının enerji veren bir renk olduğu çok açıktır. İddialı bir renk olan sarıyı doğru dekorasyon fikirleriyle kullandığınızda baharın neşeli ışıklarını evinize taşıyabilirsiniz.

Baharın rengarenk tonlarına baktığımızda yeşil ve sarının uyumu bir adım öne çıkıyor. Yemyeşil ağaçların, çimlerin arasından çıkan sapsarı çiçekler doğanın uyanışını en güzel şekilde resmediyor. Bu iki rengi evinizde kullanarak baharın enerjisini mekanlarınıza da taşıyabilirsiniz. Renkli saksılar, yastıklar, bardaklar ve objeleri denemenin tam zamanı.
 

 

Baharın renkleriyle kahve keyfi

 


Casi Paped koleksiyonlarının renkli dünyası ile evinize ya da ofisinize baharın enerjisini getirmek hem çok keyifli hem de çok zevkli oluyor. Rengini belli eden el yapımı porselenlerimiz enerjisiyle kahve sohbetlerinizi unutulmaz anlara dönüştürüyor. Josephine, Love Edward ve Lungo kahve fincanlarımız kahvenin her çeşidini renklendirirken, sarının ve yeşilin uyumu doğanın enerjisini size getiriyor. Yeşilin huzurunu ve sarının enerjisini üzerinizde hissedeceğiniz bir bahar geçirmeniz dileğiyle...

 

Etiketler: El Yapımı Porselen
Mayıs 17, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR